Nedrivning

Nedrivning

Nedrivning med professionelt udstyr

Hos MH Nordic Entreprise er vi specialister i nedrivninger med professionelt udstyr. Vi varetager både små og store nedrivningsopgaver, og det sker i samarbejde med de største virksomheder inden for bygningsarbejde. Vi arbejder for private og erhverv på hele Sjælland.

Udfører alle former for nedrivningsopgaver

Vi råder over effektive maskiner og professionelt udstyr. Dermed kan vi påtage os alle former for nedbrydnings- og nedrivningsopgaver. Samtidig står vi til rådighed 24 timer i døgnet.
Vi har 18 års erfaring med nedrivninger, herunder miljøsanering, og vi leverer altid et godt stykke arbejde til tiden. Vi lægger også altid vægt på service, kvalitet og ansvar.
Vores priser er forskellige fra opgave til opgave, og prisen afhænger naturligvis af størrelsen på opgaven. Dog har vi altid fornuftige priser.

Enemærke og Petersen A/S

– Nedrivning af ældreboliger i Holdbæk

MTHøjgaard

– Nedrivning af ældreplejecenter i Vedbæk

TotalGruppen

– Diverse nedrivningssager

Tilbud på en nedrivning

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en nedrivningsopgave. Vi kan påtage os alt fra miljøsanering til rengøring, og vi giver gerne råd og vejledning.

MH Nordic Entreprise ApS

​Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.