Rengøring

Rengøring ved renoverings- og byggeprojekter

Hos MH Nordic Entreprise udfører vi afsluttende rengøring i forbindelse med store og små byggeprojekter. Vi har 10 års erfaring med slutrengøring for store og små byggeprojekter, og vi samarbejder med de største virksomheder inden for bygningsarbejde. Vi arbejder for både private og erhverv på hele Sjælland.

Slutrengøring ved afsluttet byggeprojekt

Vores kunder er typisk en bygherre eller et byggefirma, som varetager et byggeri. Det kan for eksempel være et 10 etagers lejlighedskompleks eller lignende, som skal opføres eller renoveres. Når byggeriet eller renoveringen er afsluttet, rykker vi ind for at udføre hovedrengøring eller slutrengøring, således projektet er klar til overleveringsforretningen. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet, og medarbejderne har naturligvis alle relevante kurser og certifikater inden for deres fag. Samtidig har vi fokus på, at vi skal levere service, kvalitet og ansvar.

Züblin

– Byggepladsservice på Carlsbergbyen

TotalGruppen

– Diverse nedrivningssager

SAMSON Gruppen A/S

– Diverse nedrivningssager
– Diverse byggepladsservice

Tilbud på RENGØRING

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på RENGØRING. Vi kan påtage os alt fra miljøsanering til rengøring, og vi giver gerne råd og vejledning. Vi tager gerne en snak om, hvad vi tilbyder inden for slutrengøring og hovedrengøring ved byggeprojekter. Vi laver naturligvis en skræddersyet løsning, hvorefter vi fremsender et uforpligtende tilbud på opgaven.

MH Nordic Entreprise ApS ​Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.