MH Nordic Entreprise ApS

HISTORIE

MH Nordic Entreprise ApS, blev etableret i 2018 af Haydar Majed. Haydar har i 18 år arbejdet i nedriver branchen for de største nedrivningsfirmaer, hvor hans ambition og drøm var at åbne sit eget. Siden start har firmaet haft forrygende travlt med gode kunder og store sager. Succesen af dette forsætter stadig, da firmaet er i stor vækst.

Hvem er vi?

MH Nordic Entreprise ApS blev stiftet i 2018 af Haydar Majed. Vi er en virksomhed med bred viden og erfaring, der løser opgaver store som små, for både private, erhverv og kommuner. Vi er en entreprenør der kan det hele og har udført arbejde for kunder som Adserballe & Knudsen A/S og Enemærke og Petersen A/S siden start, herunder opgaver inden for vandbrud/vandskader, byggepladsservice og nedrivning.

Vi er et stærkt og professionelt team, der arbejder med kunden i fokus og altid er klar med råd og vejledning. Vores base ligger i Hvidovre, men vi kører naturligvis på hele Sjælland.

Vision

Visionen for firmaet er at blive en af de førende inden for nedrivning samt sanering i branchen. Vi har stor fokus på sanering, nedrivning samt byggepladsservice. Firmaets potentiale har ingen grænser, så længe vi holder vores kvalitet og ære i vores arbejde.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

HVEM VI ER

MH Nordic Entreprise ApS

Vi er en virksomhed med bred viden og erfaring, der løser opgaver store som små, for både private, erhverv og kommuner. Vi er en entreprenør der kan det hele og har udført arbejde for kunder som Adserballe & Knudsen A/S og Enemærke og Petersen A/S siden start, herunder opgaver inden for vandbrud/vandskader, byggepladsservice
og nedrivning. Vi er et stærkt og professionelt team, der arbejder med kunden i fokus og altid er klar med råd og vejledning. Vores base ligger i Brøndby, men vi kører naturligvis på hele Sjælland.

Haydar Majed / Direktør 

Vores Vision og Værdier

Om os
MH Nordic Entreprises sociale, miljømæssige og etiske forpligtelser afspejles i al omgang med kunder, medarbejdere, leverandører og andre interessenter, og vi opfører os virksomhedsmæssigt korrekt overalt, hvor vi opererer. Visionen for MH Nordic er at blive en af de førende inden for nedrivning samt sanering i branchen. Vi har stor fokus på sanering, nedrivning samt byggepladsservice.