Miljøsanering

Miljøsanering for private og erhverv Vi tilbyder miljøsanering af bygninger for PCB, BLY, Asbest, Kviksølv samt andre tungmetaller.
Dette udføres af vores uddannede sanitører, som har de påkrævede kurser og kompetencer. Arbejdet kræver, at de løbende bliver opdateret om nye løsninger og regler inden for miljøsanering

Professionelle medarbejdere til miljøsanering

– Vi råder over effektive maskiner og professionelt udstyr. Dermed kan vi påtage os alle former for nedbrydnings- og nedrivningsopgaver. Samtidig står vi til rådighed 24 timer i døgnet.
– Vi har 18 års erfaring med nedrivninger, herunder miljøsanering, og vi leverer altid et godt stykke arbejde til tiden. Vi lægger også altid vægt på service, kvalitet og ansvar.
– Vores priser er forskellige fra opgave til opgave, og prisen afhænger naturligvis af størrelsen på opgaven. Dog har vi altid fornuftige priser.

Vi har over 10 års erfaring med miljøsaneringer, og vi bortskaffer gerne affaldet – vi har en aftale med kommunen om bortskaffelse.
Vi kan blandt andet fjerne:
PCB
Asbest
Skimmelsvamp
Bly og tungt metal
Og så videre.

Vi benytter uddannede medarbejdere, som har beviser og certifikater på deres viden. Samtidig har vi professionelt udstyr. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet, og vi lægger altid vægt på service, kvalitet og ansvar. Vi giver gerne en fast pris, og vi har naturligvis fornuftige priser.

Adserballe & Knudsen A/S

– Byggepladsservice på Mariendalsvej, Frederiksberg – Byggepladsservice i Ørestaden HAL B

Züblin

– Byggepladsservice på Carlsbergbyen

SAMSON Gruppen A/S

– Diverse nedrivningssager
– Diverse byggepladsservice

Tilbud på MILJØSANERING

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på MILJØSANERING. Vi kan påtage os alt fra miljøsanering til rengøring, og vi giver gerne råd og vejledning. Dertil kommer, at vi står til rådighed 24 timer i døgnet, og at vi altid har fokus på at levere service, kvalitet og ansvar.

MH Nordic Entreprise ApS ​Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.