Byggeservice

Byggeservice på byggepladser

Hos MH Nordic Entreprise tilbyder vi professionel byggeservice, hvor vi varetager alt fra opsætning af skilte til vedligeholdelse og rengøring. Vi sikrer kort sagt, at der er styr på rammerne omkring byggeriet. Vi har stor erfaring med at samarbejde med de største virksomheder inden for bygningsarbejde, og vi servicerer byggepladser på hele Sjælland.

Vi sikrer en ren og tilgængelig byggeplads

Du tager dig af byggeriet, og vi tager os af byggepladsen. Vi kan sørge for hegn, skilte og eventuelle trapper til skurvogne. Derefter kan vi sørge for at holde pladsen ren med vedligeholdelse og oprydning. Vi sørger for det hele, og vi sikrer, at alle ind- og udgangsveje er frie – så ingen kommer til skade. Vores medarbejdere har de relevante kurser og certifikater inden for deres eget fag. Dertil kommer, at vi står til rådighed 24 timer i døgnet, og at vi altid har fokus på at levere service, kvalitet og ansvar. En stor del af medarbejderne i byggeservicen afd. Har udstyret med truck og/eller manitu kørekort.

For at gøre det nemmere for kunden kan alle vores medarbejder læse en byggepladsplan, så de selv har en ide hvor fokusområderne er mht oprydning, brandveje mv. Dette har vist sig effektivt på alle pladser vi er på, da medarbejderne er selvkørende det meste af tiden.

Adserballe & Knudsen A/S

– Byggepladsservice på Mariendalsvej, Frederiksberg

– Byggepladsservice i Ørestaden HAL B

Adserballe & Knudsen A/S

– Byggepladsservice i Sydhavnen

– Byggepladsservice på Læhegnet i Albertslund

– Skurrengøring på Læhegnet i Albertslund

Züblin

– Byggepladsservice på Carlsbergbyen

Tilbud på BYGGESERVICE

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på BYGGESERVICE. Vi kan påtage os alt fra miljøsanering til rengøring, og vi giver gerne råd og vejledning. Dertil kommer, at vi står til rådighed 24 timer i døgnet, og at vi altid har fokus på at levere service, kvalitet og ansvar.

MH Nordic Entreprise ApS ​Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.